Rub-Ster webdesign&prompotions
Rub-Ster webdesign aanbieding

Nu ruim 50% korting op een complete website!van € 550,00 nu voor € 250,00

Bent je opzoek naar een complete website voor een gunstige prijs, dan heeft Rub-Ster websdesign&promotions voor jou een goede aanbieding.

De complete website in deze link slechts € 250,00 en geleverd binnen 4* weken.

Bekijk de uitgebreide voorbeeldwebsite en beslis zelf.

* Algemene voorwaarden van toepassing

Caravan Camper Service Tilburg is in 2017 verhuisd naar een nieuwe locatie, om deze verhuizing te vieren heeft Rub-Ster de oude website in een nieuw jasje gestoken.

De website van het 300 Squadron van de Koninklijke Luchtmacht is in de basis een informatieve website over het 300 “Cougar” Squadron. Daaraan toegevoegd is een webshop voor speciale merchandise en een forum voor fans om op die manier foto’s te delen met de wereld.

Massagepraktijk Mimosa is een goed voorbeeld van een website die volledig door de klant zelf onderhouden wordt. Deze website is in de basis opgezet door Rub-Ster webdesign&promotions en vervolgens zelf door de klant gevuld en onderhouden door middel van het gebruiksvriendelijke CMS.

De website van Autobedrijf Leypark Mobiel is in 2013 online gekomen. We hebben geprobeerd om de oude website overzichtelijker te maken en de klanten te voorzien van veel informatie die niet bij andere bedrijven gegeven wordt. Net als Rub-Ster webdesign&promotions wil Leypark Mobiel transparantie naar de klanten bereiken.