Rub-Ster webdesign&prompotions

Een website laten maken | €550,- eenmalig en €25 euro per jaar

Een website laten maken

Website laten maken

Een website laten maken voor uw bedrijf of hobby hoeft niet heel erg duur te zijn. Rub-Ster webdesign & promotions kan uw website maken vanaf € 550 euro. U ontvangt dan een website inclusief domeinnaam en hosting voor 1 jaar, daarna betaalt u slechts € 25 euro per jaar voor de domeinnaam en de hosting.

Wij maken uw website en u kunt vervolgens zelf alles aanpassen en bijhouden. Minimaal de eerste 6 maanden ontvangt u tevens volledige service voor updates en onderhoud. Wenst u daarna gebruik te maken van deze service rekenen we een kleine meerprijs.

Naast het maken van uw website kunnen we ons ook bezig houden met uw huisstijl, of als u al een huisstijl heeft passen we de website hier op aan. Er zijn tal van mogelijkheden om dit te bewerkstelligen en we adviseren u hier graag over.

Kijk gerust eens verder rond op onze website om te zien wat we al voor andere klanten hebben kunnen beteken. Ook kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen, zo heeft u meteen duidelijk wat de investering voor u in gaat houden.

Logo Rub-Ster