Een budget website in de buurt van Tilburg, Noord-Brabant.

Waarom een Goedkope website?

Een goedkope website of (low) budget website wil niet zeggen dat deze niet voldoet aan de laatste eissen voor snelhied, zoekmachine vriendelijkheid en design. Sterker nog, een goedkope website kan veel beter in elkaar zitten dan een hele dure, simpelweg omdat er niet zo veel content geladen hoeft te worden.

ben je net gestart met je bedrijf en ben je opzoek naar een goede website voor de beste prijs, dan kan ik je helpen. We kunnen een website op een aantal manieren opbouwen:

  • Een statische pagina
  • Een dinamische website met CMS
  • Een Webshop, uiteraard ook met een CMS
website in HTML met Bootstrap

Wat is dat allemaal voor technische taal?

Statische website

Eigenlijk is het heel simpel, een statische pagina is vrij snel weggezet, dat kan binnen een week of 2 helemaal online staan. het grote voordeel is dat er heel weinig data geladen hoeft te worden, dus de pagina is erg snel. Het nadeel is dat het updaten van de website met nieuwe content wat kennis vereist van de code, heb je zelf die kennnis niet dan bestaat altijd de mogelijkheid om updates door ons te laten voeren. Voor een low budget website is een statische pagina echter wel een prima oplosing. Een low budget webiste bevat over het algemeen al minder content, dat kan omdat je gewoon nog niet zo veel te vertellen hebt, maar ook omdat je de website bijvoorbeeld alleen gebruikt zodat je klanten de belangrijkste informatie snel moeten kunnen vinden. Als je een heel assortiment wil tonen op een website is een CMS wel een betere optie, hiermee kun je eenvoudig nieuwe content plaatsen en je bestaande content beheren.

Content Management Systeem (CMS)

Voor een wat grotere website kun je een content management systeem gebruiken. Hiervan zijn tal van systemen "off the shelf" beschikbaar die allemaal goed te gebruiken zijn voor veel website doeleinden.

Wordpress
Wordpress is met ruim 20.000.000 websites wereldwijd het meest gebruikte CMS. Dat heeft er mee te maken dat wordpress het eerste platform was dat voor een breed publiek te gebruiken was. Wordpress kenmerkt zich door gebruiksgemak. Wordpress is in eerste instantie ontworpen als een BLOG platform, maar is intussen uitgegroeit tot een volwaardig CMS wat heel breed is in te zetten.

Joomla!

Naast Wordpress is Joomla! met bijna 2.000.000 online websites een goede nummer 2. Joomla zit iets ingewikkelder in elkaar, maar biedt daardoor in de basis wel meer opties die worpress niet, of pas na het (kopen en) instaleren van een plugin biedt. Voor jou als klant betekent dat, dat je waarschijnlijk meer onderteunings behoefte hebt bij een Joomla! westite dan bij een Wordpress website. Afhankelijk van je eissen en wensen aan een website sal ik je advieseren over wat in jouw spcifieke situatie de beste optie is.

Webshops

Ben je nu opzoek naar een budget webshop, dan ben je hier ook aan het juiste adres. Webshops komen in veel soorten en maten en zijn zelfs goed te intergreren met de bekende CMS systemen. De bekende webshop extensies zijn WooCommerce voor Wordpress en Hikashop voor Joomla!. Daarnaast zijn er nog "dedicated" webshop systemen zoals Magento op de markt. De keuze is ook in dit gebied reuze en ook hierin kunnen we je goed informeren over wat voor jou een goede keus is.

Prijzen

Ben je na al deze informatie nieuwsgierig geworden wat "wat dat dan allemaal gaat kosten" en over wat voor "budget" we het hebben bij "budget webdesign" dan nodig ik je graag uit om zelf een offerte te maken met mijn handig rekenhulp webdesign.

Zoekmachine Optimalisatie

Elke website die wordt geleverd is voorbereid hem volledig zoekmachine vriendelijk te maken. Het optimaliseren van een website voor de zoekmachines is een tijdrovende klus, zeker als je "veel concurentie" hebt. je kunt evven een kijkje nemen op de service pagina voor meer informatie over de kosten van een website die goed scoort in google.

Rub-Ster webdesign & promotions Rub-Ster webdesign & promotions €€
Google Review
5 5
Rub-Ster webdesign heeft voor mij voor meerdere projecten websites gebouwd. Ik ben erg tevreden, Ruben denkt goed mee en komt met opties die ik zelf niet had kunnen bedenken. Hij is erg toegankelijk voor vragen en uitleg. Google Review
5 5
We hebben Rub-ster Webdesign & Promotions ingeschakeld omdat onze website achter de schermen een puinhoop was geworden. Na heldere communicatie is het probleem snel opgelost, ruim binnen de gestelde deadline en kunnen we weer prima werken met onze website. Google Review
5 5
Ruben is super aardig en professioneel, en heeft mij geholpen heel mijn website in elkaar te zetten incl webshop. Hij is altijd bereikbaar en lost het super snel op. Echt een aanrader!