Header Over Ons

Wie wij zijn en wat we doen

Hallo,

Ruben is mijn naam en sinds 2015 ben ik de trotse eigenaar van Rub-Ster webdesign&promotions.

Wat ooit begon als een hobby is intussen uitgelopen tot een bedrijf wat ik nog steeds alleen draai. Een eenmanszaak met één man personeel.

Geschiedenis

Image Rub-Ster

Het ontwikkelen van websites is er als hobby ingeslopen op de middelbare school, na een opdracht om een website te ontwerpen had ik meteen de smaak te pakken en begon met experimenteren. De eerste websites waren volledig in html geschreven en lastig te onderhouden. Later kwamen PHP en content management om de hoek kijken en dat maakte het mogelijk om ook voor anderen websites te ontwikkelen.

Het begon met een website voor een vriend, toen een kennis, en later een vriend van een kennis... uiteindelijk is het lastig om alles gescheiden te houden en moest het een eenmanszaak worden om het ook voor de bedrijven makkelijker te maken.

Sinds 2015 is de handelsnaam Rub-Ster ingeschreven bij de Kamer van Koophandel (63857863) en sindsdien mag het dus een echt bedrijf heten.

Logo Rub-Ster

Full Time Webdesign?

Image Rub-Ster

Nee, dit is niet mijn eneige werk. Ik werk 40 uur in de week in loondienst, maar ik heb genoeg tijd over om in de vrije uren mijn hobby uit te oefenen en websites te ontwikkelen, u begrijpt dat dit vooral 's avonds en in het weekend gebeurt wat voor mij geen probleem is, omdat ik graag bezig ben.

Inmiddels heb ik na iets meer dan een jaar al een aardig portfolio opgebouwd en heb een kring met tevreden klanten.

Logo Rub-Ster

Content Management System (CMS)

Image Rub-Ster

De websites worden ontworpen met een content management systeem, of inhoud beheer systeem. een voorbeeld hiervan is Joomla!. Joomla! is een uitgebreid CMS en geschikt voor de meeste websites, in de basis zullen we dus vooral gebruik maken van dit CMS.

Voor extra functionaliteit, zoals klanten omgevingen, zullen we gebruik maken van Durpal. Durpal werk in de basis het zelfde als de eerder genoemde Content Management Systeem. Ter informatie, grote websites, zoals overheidswebsites, draaien op een Durpal CMS.

Beide Content Management systemen bieden de mogelijkheid om gemakkelijk zelf informatie op uw website te plaatsen en aan te passen. daarnaast bieden ze een degelijke beveiliging die eventueel nog uit te breiden is.

Logo Rub-Ster

Webshops

Image Rub-Ster

Voor webshops zijn er uiteraard ook meerdere mogelijkheden.

De eerste is de webshop (als dan niet achteraf) te implementeren in het CMS dat we hebben gebruikt voor de website. dit is een stabiele optie en het grote voordeel hiervan is, zeker met een bestaande website, dat alle content kan blijven bestaan zoals deze bestaat en we de webshop alleen "toevoegen". Dit scheelt veel tijd en dus kosten. Deze mogelijkheid bestaat voor zowel het Joomla! als het Durpal CMS.

De andere optie is om een ander CMS te gebruiken wat uitsluitend bedoeld is om een webshop op te ontwikkelen. Hiervoor gebruiken we Magento. Magento komt in een reeks van uitvoeringen, waarbij het uiteraard van belang is dat we uw wensen zo goed mogelijk overbrengen in het resultaat. Veel grote webshops gebruiken Magento als basis, hieruit blijkt de betrouwbaarheid van dit systeem.

Logo Rub-Ster

Werkwijze

Image Rub-Ster

Rub-Ster webdesign&promotions is gevestigd aan huis in Dongen, Noord-Brabant. Omdat service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan, wordt de eerste afspraak meestal gemaakt op een locatie die voor jou makkelijk is. Bij voorkeur in jouw bedrijf zodat we meteen een goede indruk krijgen van de "persoonlijkheid" van jouw bedrijf. Dit kunnen we dan weer overbrengen via jouw website naar je klanten. Als je liever in Dongen langs wil komen is dat natuurlijk ook altijd mogelijk. Zelfs in het weekend.

Tijdens ons eerste gesprek maken we kennis en kunnen we het hebben over jouw wensen. Je kunt aangeven hoe je zelf jouw site voor je ziet en hierin zullen we tips en do's en don'ts bespreken.

Logo Rub-Ster

Hoe verder?

Image Rub-Ster

Als we alles besproken hebben en je al je wensen duidelijk hebt gemaakt zal ik een indicatie geven van de te verwachtten kosten. Enkele dagen later kun je een definitieve offerte verwachten waarop je je goedkeuring mag geven, waarna we gaan starten met het ontwikkelen van jouw website.

Binnen twee weken willen we een "grove" opzet hebben waar je dan feedback op kunt geven. uiteraard kun je ook tijdens het werk op de site kijken en de ontwikkeling volgen.

Binnen acht weken zal de website zijn definitieve vorm hebben gekregen en zal deze worden opgeleverd.

Logo Rub-Ster