Rub-Ster webdesign en promotions - Recensies

 

CCST

Caravan Camper Service Tilburg

3 jaar geleden inmiddels zijn wij van CCST in contact gekomen met Rub-Ster. Als startende ondernemer was ik me er terdege van bewust dat een goede website een must is in deze tijd van internet en social media. Rub-Ster heeft met mij een aantal details doorsproken en is er meteen mee aan de slag gegaan. Wat voorop stond was duidelijkheid en een website die voor iedereen toegankelijk was.

Niet snel daarna was er de eerste opzet. Alle wensen waren erin verwerkt en zelfs meer, zodat het resultaat voor mij super was. Inmiddels is het nu 3 jaar later en er is net een nieuwe site van CCST online. Afgelopen 3 jaar naar volle tevredenheid kunnen steunen op de vakbekwaamheid van Rub-Ster. Daarom raad ik ook iedereen in mijn omgeving aan, dat als je ook op internet goed en duidelijk bij de klanten wilt overkomen, eens te informeren wat Rub-Ster voor mogelijkheden kan bieden.


Showteam Epona

Onlangs heeft Rub-Ster Webdesign & Promotions een website gemaakt voor Showteam Epona. Onze vorige website was wat verouderd en niet voorzien van moderne functies.

Rub-Ster Webdesign & Promotions heeft veel de vrije hand gekregen in het ontwerpen van de nieuwe site en ons hiermee blij verrast. Wij hebben de eigen inbreng als zeer prettig ervaren. Op deze manier zijn er aspecten in de site opgenomen waar wij zelf geen weet van hadden.

Na een eerste oplevering hebben we aangegeven wat we graag anders zouden zien, ook hierin werd ruim mee gedacht waarmee we uiteindelijk tot het resultaat zijn gekomen.

FelineHoi

Ruben is super aardig en professioneel, en heeft mij geholpen heel mijn website in elkaar te zetten incl webshop. Hij is altijd bereikbaar en lost het super snel op. Echt een aanrader!