Header Webdesign

Socialmedia Intergratie

Bijna elk bedrijf maakt tegenwoordig gebruik van social media. Natuurlijk, want er is geen makkelijkere en goedkopere manier om een grote doelgroep te bereiken. Mensen worden door interessante gedeelde berichten op social media veel sneller overgehaald om uw website te bezoeken dan bijvoorbeeld met een advertentie in de krant. Daarnaast is het intensief gebruik van sociale media ook nog eens goed voor de resultaten van uw website in de zoekmachines zoals google.

Bedenk welke socialmedia kanalen u wilt gebruiken.

Image Rub-Ster

Gewoon maar lukraak alles intergreren op uw website is niet de meest slimme optie. Wat van belang is, is om goed na te denken wat relevant is voor uw bedrijf. Dit hangt af van een aantal factoren.

  • In welke markt bent u actief? Hierbij aan de consumenten markt of de zakelijke markt.
  • het soort producten en/of diensten dat u verkoopt. welke sociale media gebruikt mijn doelgroep?
  • Wat zou u willen bereiken met de intergratie van socialmedia op uw website?
Logo Rub-Ster

Delen en Volgen toevoegen op uw website.

Image Rub-Ster

Als we besloten hebben wat we gaan gebruiken, gaan we zorgen dat alle informatie op uw website snel en eenvoudig te delen is via de socialmedia. Daarnaast zorgen we er voor dat uw website ook op mobiele apparaten goed leesbaar is zodat uw bezoekers de artikelen gemakkelijk onderwerg weer kunnen re-posten.

Logo Rub-Ster

Blogs

Image Rub-Ster

Blog artikelen zijn een warrdevolle manier om meer bezeoekers naar uw website te lokken. Door waardevolle informatie te posten op uw website, informatie die de voor uw doelgroep interessant is en waarmee vertrouwen wordt gewekt in uw bedrijf. Om een paar voorbeelden te noemen, denk aan nieuws, reviews of interssante weetjes. Het is ook mogelijk om deze artikelen automaich door te plaatsen op uw social media om zo meteen de doelgroep te bereiken.

Logo Rub-Ster

Keep it simpel!

Image Rub-Ster

We gaan er voor zorgen dat het bijna geen moeite kost om de content van uw website te delen over de socialmedia. Door het gebruik van degelijke Share en Like buttons kunnen uw bezoekers snel en eenvoudig uw content versprijden over de sociale netwerken zonder dat ze daarvoor Facebook, Twitter of LinkedIn hoeven te openen. tevens is er de mogeljkheid om de social media op uw website te intergregen, denk hierbij aan een timeline van Facebook of hashtags via Twitter. De inhoud dient dan wel te passen bij uw website en niet negtief te zijn.

Logo Rub-Ster