Rub-Ster webdesign&prompotions

Webdesign Brabant

Wie zijn wij

Image Rub-Ster

Rub-Ster webdesign & promotions is een jong bedrijf gevestigd in Dongen, in de buurt van Tilburg en Breda in Noord-Barabant en gericht op het maken van websites en promotiemateriaal voor het MKB en particulieren. Sinds het begin van het internet heeft het ontwikkelen van websites en later het complete webdesign altijd al een boeiende werking gehad. Uiteindelijk is deze hobby uitgelopen tot een webdesign bedrijf en zijn we nu sinds 2015 daadwerkelijk bezig met het commercieel ontwikkelen van websites.

Doordat we een klein bedrijf zijn kunnen we klantgericht en persoonlijk te werk gaan. We werken vanuit uw wensen en passen elke website aan, aan uw persoonlijke voorkeur. Uiteraard geven we advies over do’s en dont’s voor wat betreft het design van uw website.

Bent u met uw bedrijf gevestigd in Noord-Brabant, in Breda of tilburg of in de buurt van Breda of tilburg en bent u opzoek naar een degelijke, duidelijke website dan bent u bij Rub-Ster webdesign & promotions aan het juiste adres. Wij voorzien uw bedrijf of hobby van een passende website en zogen dat deze goed vindbaar is in de zoekmachines.

Tegenwoordig is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website het visitekaartje van elk bedrijf. Of u nu uw klanten van informatie wilt voorzien met een uitsluitend informatieve website of u wilt daadwerkelijk uw producten onder de aandacht brengen met een uitgebreide webshop, wij kunnen het voor u realiseren.

Door slim gebruik te maken van zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA) zorgen we er voor dat uw doelgroep uit komt op uw website. Daarnaast voorzien we uw website van zogenaamde microdata zodat de zoekmachines ook weten waar welke inhoud te vinden is op uw website. Dit geheel gecombineerd zorgt er voor dat uw website goed scoort in de resultaten.

Bent u opzoek naar een complete huisstijl? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Het ontwerp van de website en de huisstijl wordt dan op elkaar afgestemd zodat uw klanten meteen weten dat ze aan het juiste adres zijn.

Alle websites zijn voorzien van een overzichtelijk Content Management Systeem (CMS) zodat u zelf in staat bent de meeste aanpassingen te maken, zo bespaart u op de onderhoudskosten.

Omdat wij graag tevreden klanten hebben en houden wordt elke website geleverd met ten minste 6 maanden kosteloze ondersteuning en service. Daarnaast kunt u ook na die tijd rekenen op onze snelle en complete service.

Wij houden van duidelijkheid, daarom geven we u de mogelijkheid om meteen te weten waar u aan toe bent en wat uw nieuwe website gaat kosten. Gebruik hiervoor onze rekenhulp en ontvang meteen een vrijblijvende offerte.

Logo Rub-Ster